Nordens största grossist 

Vi har alla material du behöver under ett och samma tak. Strå, filt, dekorationsmaterial, fjädrar, undermaterial, tillbehör och mycket mer. Tusentals produkter som väntar på att förverkliga dina idéer. Vi levererar till teatrar, produktionsbolag, skolor, butiker, modister, hattentusiaster och hantverkare i hela Norden. Allas kunders behov är viktiga för oss oavsett storlek på företag eller beställning.

Vår vision

Vi är ett passionerat team som strävar efter att ligga steget före. Bland allt från vintage till det nyaste innovativa och alla traditionella material däremellan, kan du alltid vara säker på att hitta just det material du vill ha. Vi strävar efter att vara en ”one-stop store” - att du ska hitta allt till ditt projekt under ett och samma tak. Vi erbjuder produkter till konkurrenskraftiga priser i högsta kvalité från tillverkare över hela världen. Kontakta oss om du saknar något i vårt sortiment eller vill tipsa om ett nytt material. Hemsidan och sociala medier är viktiga verktyg. Oavsett var du bor ska det kännas som vi finns runt hörnet.

Hur tänker vi?

Vår ambition är att göra allt för att hitta det material du behöver för att få ditt projekt att skjuta i höjden. För oss är det viktigt att hitta rätta alternativ så att förutsättningarna för ditt projekt blir bästa möjliga. Med 25 års kunskap av branschen vill vi att du ska känna dig väl omhändertagen, kunna ställa frågor och bolla idéer tillsammans med oss. Kunskap är till för att delas. När vi ser ditt projekt få vingar vet vi att vi lyckats. Vi vill vara ditt bästa bollplank i materialens och hantverksteknikernas värld.

Service

Service är A och O. Likaså raka rör och snabba puckar. Oavsett om du bor i Göteborg, på en ö eller 200 mil härifrån ska servicen vara så bra som möjligt. Beställningar skickas dagligen med sjö, luft eller landtransport. Vi skräddarsyr transporten efter dina behov. Sitter du i knipa? Vill du ha leverans dagen efter eller kanske samma dag? Det mesta går att lösa!

Var finns vi?

Du hittar oss mitt i centrala Göteborg i stadsdelen Haga. Vi har inga öppettider - det är tidsbokning som gäller. Vill du komma på kundbesök till butiken bokar du enkelt tid via kundformuläret som du hittar på följande länk