3 vassa favoriter

Alla verktyg i vårt sortiment har unika egenskaper anpassade för kreativt skapande. Vi vill lyfta fram 3 vassa favoriter. Rakbladskniv, pincett med pigg och skalpell & skärmatta set. Gemensamma nämnaren är skärpa och precision.

Skärmattan som följer med i skalpellpaketet är i A4 storlek. Smidig storlek och enkel att ha med sig utan att ta för mycket plats. Passar till alla skärverktyg. Portabel arbetsplats, perfekt som underlag till små och mellanstora projekt.

Med rakbladsknivens vassa egg kan du skära membramtunt genom materialets alla skikt. Rakbladsknivens blad är mjukare till skillnad från skalpellens som är hårdare. Med skalpellens hårdare blad skär du enkelt genom tjockare material. Både skalpellen och rakbladskniven har utbytbara blad. Byt ofta blad för att alltid ha knivskarp skärpa.

Pincett med pigg – ett tvåsidigt verktyg som underlättar ditt arbete. Pincettens avsmalnade och tandade huvud nyper enkelt fast materialet och håller det på plats. Med den långa piggen på motsatt sida kan du komma åt och in i mellan alla delar av din kreation. Rätt verktyg gör arbetet enklare och roligare.
Hitta din verktygsfavorit här!